Ønsker du at…

 • Kende dine ressourcer og lære at bruge dem konstruktivt – for dig selv og i mødet med andre
 • Få inspiration til personlig udvikling på det private og profesionelle plan
 • Få harmoni i dine relationer med andre
 • Lære at forebygge og forstå dine personlige konflikter mere konstruktivt

så er dette selvudviklingsforløb noget for dig


Du vil blive en del af en gruppe hvor du kan dele og vende nogle af tilværelsens hændelser – sorger, udfordringer og glæder i et trygt rum, og dermed få større handlekraft i forhold til livet her og nu.

I gruppen arbejder du i individuelt terapi og få støtte fra de andre deltager, som giver dig mulighed for at ændre de mønstre, der forhindre dig i at leve på den måde, du ønsker.

Helt konkret vil du ved dette forløb;

 • Lære at udtrykke dine følelser
 • Blive i stand til at give og modtage støtte
 • Få en dybere forståelse af dig selv bla. i relation til andre

Hvorfor deltage i et gruppeterapeutisk forløb?

I en gruppe har du mulighed for at møde mennesker, der som du har et ønske om at udvikle sig.

Fællesskabet giver jer et nært kendskab til hinanden og gennem samværet styrker du dine kompetencer i samværet med andre mennesker.

For mange, er det en stor overraskelse, at det helt specielle ved gruppeterapi er at deltagerne, bare ved at være den de er, beriger andre og det at dele med hinanden har en helbredende påvirkning.

Erfaring og undersøgelser viser, at terapi i grupper er effektivt og udviklende, som skyldes at udvikling og heling af et menneskes psyke bedst sker i en relation.

Hvordan foregår det?

Gruppens deltagere og jeg sidder samlet og hver gang startes der med en runde, hvor hver enkelt deltager fortæller om, hvordan de har det og hvad de er optaget af.

Afhængig af hvad de enkelte deltagere er optaget af, gruppens sammensætning og overordnede tema, tager den fortsatte proces afsæt i dette.

Vores måde at håndtere hvad der optager/påvirker os ”lige nu” i livet er oftest styret af, hvad vi har med i ”rygsækken” – hvad vi har oplevet og været igennem. På den måde lever fortiden fortsat i os. Det terapeutiske arbejde kan til dels siges at handle om at få skilt fortiden fra nutiden eller at arbejde på at fortiden ikke styrer nutiden.

Udviklingen kan foregå ved individuel terapi i gruppen og/eller gennem gruppedynamiske processer.

For at opnå de nødvendige trygge rammer for denne udvikling, er det afgørende, at deltagerne tager del i hinanden og gruppen.

Praktiske oplysninger.

 • I gruppen er max. 5 deltagere
 • En gruppesession er typisk på 3 timer hver anden uge. Tidsrammen sættes ud fra antal deltagere i gruppen
 • Alle nye deltagere i gruppen får en samtale med mig inden opstart
 • I et gruppeforløb er tilmeldingen bindende efter første gang, da der tages hensyn til gruppens tillid og tryghed. Der gives ingen reduktion i tilfælde af fravær

Hvem:
Jeg er uddannet psykoterapeut, gestaltcoach, supervisor og mentor. Jeg har flere års erfaring indenfor både individuel- og gruppe terapi. Min interesse for at arbejde med grupper begyndte da jeg var frivillig rådgiver i Støttecentret mod incest, som jeg arbejdede for gennem 10 år. I dag laver jeg gruppeforløb med udgangspunkt i selvudvikling. Du er velkommen til at læse mere på hjemmesiden ”om mig” eller ” min efteruddannelse” eller kontakt mig på min mobil 3022 4108.

Datoer for gruppeforløb i foråret 2021:

Jeg starter løbende nye  gruppeforløb.
Vil du høre mere om gruppeforløb så ring til mig på 3022 4108 eller klik på knappen nedenfor “Jeg vil gerne kontaktes”

Merete Andersen-Nielsen
Exam. psykoterapeut/Coach/Mentor og Supervisor

www.terapi-mereteandersen.dk

Jeg vil gerne kontaktes