Jeg er eksamineret gestaltterapeut, en 4- årig uddannelse i psykoterapi på et kvalitetsgodkendt* psykoterapeutisk institut (Københavns Gestalt Institut) og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg har arbejdet med mennesker siden 1995 og har stor erfaring indenfor ledelse, mentaltræning og gruppeudvikling. Jeg tilbyder individuel terapi, coaching, mentaltræning, supervision og selvudvikling i mindre grupper.

I de sidste 11 år har jeg specialiseret mig i at arbejde med menneskers udvikling i grupper, indenfor det personlige lederskab, i de professionelle arbejdsrelationer og mentaltræning af elitesportsfolk.

Den Gestaltterapeutiske terapiform er forenelig med mit værdigrundlag og den måde jeg lever mit liv på.

Jeg har i flere år arbejdet som rådgiver i Støttecentret mod Incest i Danmark og har en god indsigt og forståelse for arbejdet med klienter, der har været udsat for seksuele overgreb samt deres pårørende.
I en periode arbejdede jeg som frivillig terapeut og mentor i TUBA.

Jeg får løbende supervision på mit arbejde, da jeg mener det er en vigtigt del af min udvikling såvel personligt som fagligt.

Jeg holder mig ajour med efteruddannelse, kurser, foredrag, litteratur og samarbejder med kolleger; (se mere information- Min efteruddannelse).

Kvalitetsvurderet psykoterapeutisk uddannelse*

I forbindelse med vurdering af psykoterapeutuddannelser i Danmark, blev Københavns Gestalt Institut godkendt uden anmærkninger. Evalueringen er foretaget af konsulentvirksomheden Reflektor og Psykoterapeut Foreningen, ud fra kvalitetskriterier udarbejdet af socialministeriet, indenrigs- og sundhedsministeriet og undervisningsministeriet.
Du kan læse mere om evaluering og certificering af psykoterapeutiske uddannelser hos Reflektor og Psykoterapeut Foreningen

Dansk Psykoterapeutforening